logo Pintura Jordi
Blog Pinterest Facebook
INICI   |    EMPRESA   |    SERVEIS   |    GALERIA FOTOGRÀFICA   |    CONTACTE
linia

Empresa

Som una empresa jove i dinàmica amb 15 anys al seu servei. Amb el esforç per fer un bon treball dia rea dia els nostres clients ens ant agraït el esforç.

Sentint passió pel que fem i per la feina ben feta, a pintura Jordi sabem entendre la necessitat de cada client, i es per això que oferint a cada client un ampli ventall de possibilitats i acabats per a realitzar. On amb l’experiència de cada dia podem arribar a fer realitat la seva imaginació. I Sentir com solucionem els problemes que poden sorgir al fer l’obra.

Estem al dia pel que fa a noves tècniques es refereixen, assistint a diferents escoles de pintura decorativa d'Espanya i França i participant en diferents cursos i esdeveniments, que es fan arreu; obtenint notables qualificacions, i tot això amb titulació per complir les exigències del mercat, On pintura jordi mirar de assegurar al màxim possible els seu projectes amb els coneixements obtinguts a les escoles i cursos fets. Per poguer assegurar el seu treball amb una gran qualitat i el seu treball pugui ser personalitzat i al finalitzar obtenir una obra d’art.


Serietat, qualitat i compromís
en tots i cada una dels projectes realitzats.

Últimes Noticies

15/02/2018
Nota global ★★★★★ Rapidez: 5/5 Limpieza: 5/5 Calidad-precio: 5/5 Rosa 07/04/2017 Es una persona muy agradable. Es muy cercano, muy natural: no se comporta para quedar bien, no es postizo. El servicio es excelente. Cuando viene gente a casa, alucinan con la pintura. Lo he recomendado y sin ninguna duda volverá a pintar en mi casa. Por la calidad que ofrece, el precio es más que correcto. Se trata de un servicio fuera de lo común.
27/05/2011
Realització d’un curs d’una setmana a la escola aldecort de Córdoba per especialització d’estuc a la cal
08/03/2011
Pintura Jordi assistit al curs atès per l’escola d’espintura en el curs de textures
30/07/2010
Realització curs d’una setmana a l’escola aldecort de Córdoba d’estuc marbre

El Racó d'en Jordi

Entra al racó d’en Jordi i descobreix els seus secrets.

[ Entrar ]

LINIA SEPARADORA
C/ Paper s/n. 17820 Banyoles - Tel/Fax: 972 58 01 73 Mòbil: 687 41 62 26 - info@pinturajordi.cat - Design by Inforcelrà