Qui treballa amb les mans és un treballador,
qui treballa amb les mans i el cap és un artesà

Jordi de pinturajordi

Serietat, qualitat i compromís en tots i cadascun dels projectes realitzats

Som una empresa jove i dinàmica amb 25 anys al vostre servei. Amb l'esforç per fer una bona feina dia rere dia, els nostres clients ens han agraït l'esforç.

Sentint passió pel que fem i per la feina ben feta, a Pintura Jordi sabem entendre les necessitats de cada client. Per això oferim un ampli ventall de possibilitats i acabats per a realitzar i amb l’experiència de cada dia podem arribar a fer realitat la vostra imaginació i solucionar els problemes que poden sorgir al fer l’obra.

Estem al dia pel que fa a noves tècniques, assistim a diferents escoles de pintura decorativa d'Espanya i França i participem en diferents cursos i esdeveniments que es fan arreu, obtenint notables qualificacions. Tot això amb titulació per complir les exigències del mercat. Pintura Jordi procura assegurar el màxim possible els seu projectes amb els coneixements obtinguts a les escoles i cursos fets. Per poder assegurar el vostre treball amb una gran qualitat, personalitzant-lo i, en acabar, obtenint una obra d’art.